cNt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsettiğim kf510 telefonunun kasasını yakından bir inceleyin isterseniz..Metal ve sertleştirilmiş camdan yapılmış çizilmez kasasını buradaki nokialarla kıyaslayamayız (sanırım)
Ufacık şeyler insana + olarak dönebilir hayatta bu hep böyledir,ama demek değildirki kişiliksiz insanlar karizmatik telefon kullanırlar.Siz elinize yakışanı tutup,üzerinize yakışanı giymiyorsanız bu kendi probleminiz,bu yüzden insanlara da bunu yapmamaları gerektiğini yansitmaya çalışmanız pek hoş değil.
Lafın gelişi şakayla söylenmiş bir söz için niçin polemik oluşturulmaya çalışılıyor anlamış değilim..
İyi günler..

ben polemik oluşturmak için söylemedim sadece telefon carizma yok şöyle denmesi saçma geldi ki telefonun carizma ile alakası olmadığı görüşünü sana ilettim.