natro konusunda hem fikir değilim. Bir veya iki yıl önce lin sunucu siparişi vermiştim. Anında teslim stoklarından bayram arefesi idi. bayram bitti aradan br hafta geçti halen dönüş yapmadılar merak ettim aradım bir sunucu siparişim vardı diyerek hemen teslim denilen sunuculardan stoklarında kalmamış ilk stok boşalmasında teslim edeceklermiş. Yalnız olya dikkat tam emin değilim ama iki hafta sonra ben döndkten sonra bana bilgi verildi bu sure zarfında durum hakkınad bilgilendirme yapılmadı. Siparişi iptal ettim Sanırım Sinem hanım vardı muhasebelerinde sağolsunlar halen paramı geri iade edecekler. Hosting konusunda ne kadar kaliteli olduklarını bilemem ama geri dönüşümde yetersiz olduklarını biliyorum.

Niobeweb 'le kendi kişisel sitem için çalışmıştım bundan 2 yıl önce alan adı hala niobe kayıtlıdır hatta. Windows konusunda o zamanlar oldukça basit ve kalitesiz çalışmaları vardı. Ancak lin konusunda gerçekten memnun edici bir firma çok sıkıntı yasadığımı hatırlamıyorum.



Diğer firmalar konusunda pek bilgim mevcut değildir. ne dersem yalan olur ancak illa ki bunlardan birisi derseniz niobe derim. Ancak bundan 2 yıl önceki bilgi ve hizmet sunumlarına göre su an hizmet anlayısları ne durumdadır pek bilmiyorum. Açıkcası çok fazla alana girdiler 2 yıldır halen hosting konusunda o kadar titiz midirler? Bilemicem