PrMakinesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google'a girip "site:siteadi.com " şeklinde arama yaptığınızda hiç bir sonuç bulunmaması sitenin indexlenmediği anlamına gelmez. Google siteleri sandığımızdan ve gördüğümüzden daha çabuk indexler, fakat her siteyi arama sonucuna çıkartmaz. Yani senin dediğin şekilde yaparsan, arama sonuçlarında sitenin çıkması 2 3 haftayı bile bulabilir. Buda 2 3 haftalık zaman kaybı demektir. Onun yerine google indexlesin yada indexlemesin , sonuçta çıkarsın yada çıkartmasın içerik eklenmesini tavsiye ediyorum.
Diğer konuya gelince kacar'a katılıyorum. Başlarda alınan backlinkler kesinlikle zararlıdır.
Peki bu süre zarfında sitemin linkini kimseyle paylasmamam nasıl olur? Çünkü benim yazılarım o sırada indexlenmemiş ise yazılarımı başka sitelere kopyalayabilirler.

Sandığımızdan ve gördüğümüzden daha çabuk kavramını biraz açarsanız? Bunu öğrenme şansımız yok dimi tam olarak? Yeni bir siteyi Google ADD URL sayfasından eklesek , alttaki mesajlarımda da yazmısım zaten gerekli bazı ıslemleri yapsak hemen indexler mi ?