Peki şöyle yapmak nasıl olur? Herkesin yorumuna sunuyorum.
örneğin ;Kendi hostingime wordpress kurdum. Eklentileri ayarladım. Google site yöneticileri sayfasına ekledim sitemi.. sitemapı gönderdim.. ondan sonra tek bir tane giriş yazısı ekledim.. bundan sonra da önce google nin anasayfamı ve giriş yazımı indexlemesini bekledim ondan sonra içerik eklemeye basladım.. bu sizce nasıl olur?
yada daha google anasayfamızı bile indexlemeden bir sürü yazı eklemek doğru mu? yorumlarız önemli. teşekkürler.
Google'a girip "site:siteadi.com " şeklinde arama yaptığınızda hiç bir sonuç bulunmaması
sitenin indexlenmediği anlamına gelmez. Google siteleri sandığımızdan ve gördüğümüzden daha çabuk indexler, fakat her siteyi arama sonucuna çıkartmaz. Yani senin dediğin şekilde yaparsan, arama sonuçlarında sitenin çıkması 2 3 haftayı bile bulabilir. Buda 2 3 haftalık zaman kaybı demektir. Onun yerine google indexlesin yada indexlemesin , sonuçta çıkarsın yada çıkartmasın içerik eklenmesini tavsiye ediyorum.
Diğer konuya gelince kacar'a katılıyorum. Başlarda alınan backlinkler kesinlikle zararlıdır.