Siz ilk once tum cevaplari okuyun ondan sonra yorum yapin! bir iki yorum okuyarak olayi yanlis anlarsin tabi!. gine tekrarlicam ben odemeye istedim yurtdisinda oldugum icin paypal ile oduyorum, turkiyereseller cevabi loglarda var. siz zaten loglari okumamissin bile oylesine yorum yapiyorsunuz.
Vermeyin MSN destek sizi kim zorluyor MSN destek verin diye ???? ama baska careniz yok MSNde olmazsaniz musteri gelmez!!!!!! bunuda inkar edemezsiniz. En basit turkiyereseller MSNde olmasaydi ben ondan VPS almazdim ve gidip baskasindan alirdim msnde olan! ve bunu yapacak sadece ben degilim herhalde!
Boyle bir dusunceyle adam kalkmis is yapiyor! . Ben dedigimi biraz yukarida dedim ve konu kilitnele bilir.
Merak etme herkes okuyupta yorum yapıyor bazıları okudugunu daha anlamıyor.
Mağdem bana uymayacaksın neden hizmet alıyorsunuz. Ya müşteriyim diyede beni mi satın alacaksın yeter ama artık 20 tl verdın sana 200 tl versem yine değişmezsiniz.
Şu anda hizmet alan insanlar bu şartları başından kabul etmiş insanlar uzun süreli müşterilerde var yeni müşterilerde var tek müşteri sen değilsin kendine göre çizemezsin bu firmanın kurallarını ancak ben çizerim sen ya baştan bu şekilde kabul ettiğin gibi edersin yada etmezsin.
Bu geminin kaptanı benim artık daha fazla konuşturma beni anladın mı ?