WebEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnanmıyorum ya, gidip teşvik yapanları savunuyorsunuz ya pes diyorum başka birşey değil.
Adam resmen tıklayın diyor, tıklamaya teşvik ediyor millet gelmiş burda " sen herşeyi dürüstçemi yaparsın, zenginin malı züürdün çenesini yorarmış " gibi safdışı cümleler kurup birde kendilerini haklı çıkartmaya çalışıyorlar.
Ortada bir savunan bir kesim göremiyorum. Savunmaktan ziyade anlatılmak istenen, birine bir ithamda bulunuyorsanız(ve bu ağır bir ithamsa) yerine göre 10 kere düşünmelisiniz. Sonunda ucu dönüp dolaşıp size gelebilir. (Mp3, Film vs.. - Ayrıca işin bir de etik olmayan durumu var: duygu sömürüsü yapar gibi şeyler yazmak. Söylediklerin seni bağlar. Hakkında helalliğinde senindir, bu kimseyi ilgilendirmez burada bunu yazman gereksizce.)

Burda yanlış bulunan şey teşvik eden kişiyi-siteyi ortaya çıkarmak değildir öncelikle bunun farkında olmalısınız. Kimse kimseye böyle bir konuda "Sanal Hırsız" diyemez. Burda yapılan bir tür hile yöntemidir(teşvik etmek). Kural dışı bir davranıştır, yapılması gereken reklam şirketine şikayet etmek ve sonucunda kişinin hesabının banlanmasıdır. (Umarım bir an önce de banlanır)

Ama alakası olmayan bir konuda SANAL HIRSIZLIK denmesi tamamen yanlıştır. Bunları iyi ayırt etmek gerekir ki bunun için de biraz olgunluk.

Sizin mesajınızı alıntı yaparak yazdım bu iletimi, size özel değildir. Sadece konu içerisinde mesajı bulunanlara...