not : ilan gayri ciddi gelebilir ama aldanmayın gayet ciddi bir iş ilanıdır.
Ekim ayına yetiştirilmesi gereken acil bir proje kapsamında beraber çalışmak üzere;
Bursa'da bulunan ofisimize:
C#, php ve tercihen assembly konusunda tecrübeli ekip arkadaşları aranıyor.
(Yetiştirilmek üzere eleman değil, direk o iş öyle olmaz böyle olur aslanım diyebilicek arkadaşlar arıyoruz)
Bu şartlar altında başvurucak arkadaşın :
Yaptığı işleri görebileceğimiz bir portfolyosu, Web sitesi, vs. olmalı. Görmek istiyoruz.
OOP programlama konusunda bilgili olmasını pek fazla comment içermeyen kodları okuyup anlayarak projeye dahil olabilmesini bekliyoruz.
Nerden mezun olduğunuzla ilgilenmiyoruz.
Askerlik durumunuz tamamen sizin sorununuz, biz dert etmiyoruz.
El şakası yapmamalı. Huylanıyoruz.
Mesai bitti ben giderim adım kalır dememeli, bizimle oturup iki el pes atmalı, eğer yenilirse mızıkcılık yapmamalı, kollar bozuk değil biliyoruz.
Tüm başvurulara olumlu/olumsuz cevap veriyoruz, arkamızdan küfür edilmesini istemiyoruz ve bu bilgileri kimseyle paylaşmıyacağımıza dair ant içiyoruz.
iş proje bazlıdır, proje bitiminde sürekli kadro dahilinde devam edip edilmeyeceği tekrar oturup görüşülücektir.
Bursa'da ikamet ediyor olması tercih sebebidir lakin ben bursa'lı değilim ama tam aradığınız kişiyim diyorsanız proje süresince tüm konaklama vb. masraflarınızı karşılıyor hafta sonları iş çıkışı bira ısmarlıyoruz.
ilgilenen arkadaşlar cv gönderebilir, iş içeriğini merak edenler profilimden ulaşabilir uygun görülen arkadaşlara bizzati dönüş yapılıcaktır.
Acele ederken konuyu yanlış bölüme açmışız, yetkili arkadaşlar gerekli bölüme taşırsa sevinirim.