Yabancı bir sitede hesap açabilecek arkadaşlar aranıyor. Başvuranların İngilizce bilmeleri kendileri açısından kolaylık sağlayacaktır.
1- Açılan hesapların sadece çalışanlarına ödeme yapılacaktır.
2- Bazı bilgisayarlardan açılan hesaplar nedense çalışmamaktadır. Çalışan hesap yaratabilen bir kişi aynı PC'den IP'si veya PC'si banlanmadan önce 50 adet civarı hesap yaratabilir.
3- Ödeme Paypal veya Webmoney(WMZ) ile yapılacaktır.
4- Ödeme sadece Kırmızı hata yazısı çıkan hesaplara yapılacaktır. Kırmızı hata yazısı çıkmayan hesaplar zaten çalışmamaktadır.
5- Detaylı bilgi PM ile başvuranlara verilecektir.
6- Hesap açılırken benim tarafımdan içinde para olmayan VCC (Sanal Kredi Kartı) verilecektir. Bu konuda şüphesi olanlar veya çekinenler başvuruda bulunmamakta özgürdürler.
7- Bu konu altına lütfen gereksiz mesaj yazmayın. Tekrarlıyorum her bilgisayardan açılan hesaplar çalışmamaktadır. Sadece bazı PC'ler bu hesaplar çalışmaktadır. Konu altında gereksiz yere "ben hesap açtım çalışmıyor denemeyin boşa vakit kaybı" gibi yorumlar yazmayın.
8- Kırmızı hata yazısını görmeden ve ödemeyi almadan önce lütfen bana kullanıcı adı ve şifreyi GÖNDERMEYİNİZ!
9- Script BOT Delphi'de yazılan programlar vs ile otomatik hesap açmayı düşünen arkadaşlar için şimdiden yazmak gerekirki boşuna vakitlerini kaybetmesinler. Çalışmaz
Bu şartlar altında bizimle çalışacak arkadaşlar arıyoruz. Detayları öğrenmek için lütfen PM atınız.