batinduz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu istanbullulara iyilik falan yaramaz. o kadar masraf edilip aynı anda tarafikten fazla yolcu geçirebilmek için o kadar masraf ediliyor.yapılan en küçük hatada bu kadar yaygara çıkıyor.
bu araçların insan yapımı olduğunu bilmeyeniniz var mı? bozulmayan herhangi bir insan yapımı var mı?
Bu kadar küçük olayları bu kadar büyütmeyelim.resmen haberlerde en başta verdiler.
beğenmeyen binmesin arabasıyla 2 saatte gitsin köprüden.
Sözlerimi yediremeyenler -rep vereceklerdir canları saolsun.

Ben ne yapacağım benim gittim yere metrobüs yok ? arabamı kullanmıyacakmıyım ? bilinçsiz bilinçsiz konuşmayın trafik rahatladı diyorum zaten bende metrobüs ile gidene rahatladı peki yan tarafta e-5 de gidenlere ne oldu herkes perişen yazın sıcağında kışın soğuğunda ne yapacak adamın çalıştığı yere metrobüs gitmiyorsa ? herkes yerin altına iniyor biz halen yerin yüzeyinde kolay yoldan devam ediyoruz. Metrobüs Beylikdüzü'ne geliyordu seçimler bağırıyordu bizim başkan adayı her yere afiş yapıştırmışlardı Mayıs'da gelecek diye hani nerde Temmuz geldi en ufak çalışma yok zaten olmasında, zaten otobüsler çekmiyor Haramidere'de giderken gelirken rampa var oraları hiç çıkmaz binenler iner arkadan ittirir işte.

Kolayı seviyoruz bu kadar basit yapılacak en kolay yol bu idi ve yapıldı.