Ben 5k hit ile 1000 tıklama alıyorum.

Önemli olan neyi nasıl yapacağını bilmek. Yaptığım bir değişiklik sonucunda sitede kalma süresini 1.2Dk sayfa görüntülemeyi de 2.2'ye çıkarttım. Bu da tıklamanın 400 kadar geriye düşmesine yol açtı fakat gelirlerdeki denge çok da düşmedi. Uzun vadede neler yapılabilir ona bakmak lazım. Bir kalıp oturtun sonra kazanmaya başlarsınız zaten. Denemek lazım. Denerken kaybedeceksiniz illaki. Doğruyu bulduğunuzda daha fazla kazanacaksınız. Yani kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.

Blog'dan para kazanmaya çalışan arkadaşlara tavsiyem bugün açıp yarın kazanmaya başlayalım diye düşünmemeleri. Temel önemli. Ayrıca bir blog ile günde 10k ziyaretçi çekmek zor değildir. Uğraşırsan rahatlıkla çekersin. SAdece seçim sonucundan günde 75k çektiğim oldu. Hostçu atacaktı beni tekme tokat. Server 5saat kendine gelemedi de bu kadar hit oldu. Az bişey çok değil seo bilin böyle patlayacak konuları takip edin hiti yakalarsınız.
Dip Not: 5k'ya 10$ alıyorsam 75K'ya 30$ alamadım

) Ziyaretçi profili önemli...
Biz burda hitten bahsederken her günki hitten bahsediyoruz. Zamanında bende key ödemelerinden çok iyi hit almıştım ve 1 günde 51 dolar gelmişti

Sitede aynı anda 200 kişi aktif oluyodu. Ttnet müzik, tarkan vs. kelimelerden zamanında çok hit aldım. Ama şuan hit düşük. Hitin sürekli aynı olması lazım. Yoksa ayda yılda bir artınca pek bi özelliği olmuyor.