puff insanlara hakaret ederek bir yerlere varacağını zannediyorsun, rezil bir durumdasın haberin yok. ben diyorum ankara.. sen ads mail atma zahmetinde bile bulunmamışssındır konuyla ilgili, amacın farklı cünkü kıroluğunu göstermek buyur meydan senin
Tamam senin gözünde varsın rezil olan ben olayım,çokta umrumda değil.Devam etmeyeceğim konuya artık,konuyu adsenseye ilettiğim bir siteye bu işten ekmek kazananlarında tepkilerini dile getirmesi için açtım ama suçluya tepki yerine arsız utanmaz hırsızlık destekçisi insanlardan tepki aldım.
Sadece ben değil The_white de aynı tepkiyi aldı.Ki Edit...
Benim bu hırsızlıklardan etkilenen tık oranı düşük bir sitem var,onu da özel reklama çeviririm,çokta etkilemez bu hırsızlıklar o zaman beni.Ama etkilediği kadarı ile hakkımı helal etmiyorum,adwordslerime hile ile tıklatanlara da helal etmiyorum,googlenin verdiği ücretsiz 20 kuponumun dahi hile ile tıklanması halinde helal etmiyorum.
Ama mühim olan birimizin ikimizin basit çıkarları değil, genelimizin yüksek kazançlarıdır.
Verlhasıl her alanda olduğu gibi güzel yurdumun ipsiz insanları adsensede de kendilerini gösteriyor.Umarım birgün düzelir...
Moderatör arkadaş konuyu kapatırsa sevinirim. Konu kişisel tartışmaya gidiyor,hoş değil.