ktelekom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Afedersin ama ben 4 sene boyunca müşteri ilişkileri dersi aldım ve hocalarımız hiçte böyle öğretmedi bizlere yada sen profosörlerden daha tecrübelisin?
Müşteri ilişkilerinde şu vardır;
Alınan hizmet karşılığı memnunniyetsizlik varsa bu giderilmelidir.Eğer ben kurumsalım diyorsan sen, müşterilerin beklentileri ve istekleriyle ilgilenmek zorundasın.Aksi taktirde ben satarım yan gelir yatarım müşteri zor durumda ama beni ilgilendirmez dersende bu yolda fazla ekmek yiyemezsin.
Ben herzaman şunu söylerim kendime,azı beğenmeyen çoğu bulamaz.
Muhattap olmayayım diyorum ama alıntı yaptığın post' u daha anlayamamışsın, 4 yıl eğitim aldın diyorsun ! Sana o eğitimi veren hocalarda sorun yok sorun sende var boşuna post kasma.

Zaten fazla ilgiden şımaran müşteri kendisini belli ediyor. 2. kez iyiniyetten dolayı teklif ediyoruz yeni şifre veriyoruz. Çünkü biliyorum geri ödeme alamayacak parasını ödemiş hakkıdır kullansın diyoruz.

5 dklık iş olsa; loglarda zaten söyledim vz gibi kısa bir süremi alsa dedim emeksiz olsa ki ondanda emek var ücretsiz yapardım dedim ama burada 45 dk en az zamanım gidecek ne demek 1 kere yapsam ne olur ? senin için kendi çalışma şeklimizi niye değiştirelim.

Biz müşteriye uymak zorunda değiliz. Müşteri bize uymak zorunda, eğer uymuyorsa bizden hizmet almasın...! (Sözleşmeyi kabul etmiyorsa)