advaldo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi Bu Olay Sadece Türkiye`de Olur Sinir Olmamak Elde Değil;
Benzin yahut mazot sadece Türkiye'de ki tescilli araçlarda mı bitiyor ? Yahut sadece Türkiye'de yaşayan şöförler mi unutuyor , adamın kim bilir ne derdi var ki mazot almayı unutmuş. Evet yaptığı hatadır ama bu benim ülkemi küçültmenizi haklı göstermez.

OyunGenel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi izledim haberlerde Rezillik
Bir aracın mazotu'nun bitmesi rezillik ise ben dünya aleme rezil rüsva oldum demektir ki 15 günde bi' araba ittirdiğimi bilirim petrole.

frmpostcusuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bugün bende 11 de Metrobüsündeydim ama benim bindiğim bozulmadı Allahdan...
Kul yapımını Allah ile bağdaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum.. Yorum yapamayacağım.

ASP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek kelimeyle rezillik.Bu olay Türkiye'nin fotoğrafıdır.
Türkiye'nin fotoğrafı ne İstanbul şehridir ne de ithal metrobüslerdir. Türkiye'nin fotoğrafı KURTULUŞ SAVAŞI'nda çekilmiştir. Bu kadar basite indirgemeyiniz lütfen.

Benim ülke insanım ın tek sorunu "laf olsun diye muhalif olmak" başka hiçbir şey değil. İnanın ilgili siyasi görüşü günahım kadar sevmem , hiçbir ortak paydada buluşmuyoruz lakin ülkenizi yaşadığınız ya da yaşamadığınız , vatandaşı olduğunuz ya da olmadığınız , sevdiğiniz ya da sevmediğiniz ülkenizi siyasi görüş mensuplarının , liderlerinin yaptıkları kendilerine göre doğru size göre yanlışlarından ötürü bu kadar basite alıp "Türkiye resmidir" gibi basit , sıradışı , alışılmamış cümlelerle küçültmeyiniz. Keza bu ülke sizin söylemlerinizle küçülmez , güçlenir fakat yapılan eleştiriler yanlış , yersiz.

Lütfen bu kadar küçültmeyiniz , bi' aracın mazotu bitmiştir yolda kalmıştır olay bu kadar basit.