ben sana kardeşim dye hitap ettim sen aslanım gibi hiç ama hiç hoş olmayan bir kelmeyle hitap edyorsun şimdi ben sana k.o.ç desem ne dersin herneyse o senin basiretsizliğin.
Sana sormak istiyorum atıyorum ben microsoft türkiye temsilcisi ve müyap genel baskan yardımcısıyım, soruorum sana bilgisayarındaki yazılım orjinal mi ve kullandığım tüm programlar? internetten müzik indirmiyor musun yada bilgisayarında mp3 bulundur muyor musun? film kiralama film indirme vs gibi hiçbir llisanssız iş yapmıyorsun değl mi? bunlardan birini yapıyorsan senin ifadenle konusuyorum ******** onursuz hırsız felansın ve bir insana söylenbilecek en kötü şeyler. Hadi bunları yapmadım de de gülelim..
Senin bu şeref duyarlılığın için o konularda konu aç onu da orta tartışalım söylerim var mı yok mu bilgisayarımda lisans ve mp3ler. Ben ne hırszlık yaparım nede senin gibi hırsızlığı destekleyecek aşşağılayıcı duruma düşerim.Nede başka konular hakkında bilgi sahibi olmadığım birine o konulardan dolayı hakaret edecek kadar alçak olurum.