Merhabalar ;
Yaşadığınız sıkıntıları anlıyorum helperman.. Ama keşke ankette "Duruma Göre Değişir" şeklinde bir seçenek olsaydı.Bana göre sunucu lokasyonu gerçekten durumu göre değişiklik gösterebilir..Ama buda bir gerçektir ki sunucuları yurt dışında olup asla sorun çıkartmayan Türk firmalarıda mevcut.
Saygılar, iyi günler.
Merhabalar
Hocam ankette değişiklik yapamıyoruma slında yetkili arkadaş düzenleyebilirse secenek de eklensin tabi neden olmasın.
Sizin şanssızlığınıza denk gelmiş. Yıllık 10 liraya gblerce alan sağlayan birinden yurt dışı hosting aldıysanız, şikayetiniz bundan kaynaklanıyor olabilir. Almanya vb. konumlu sunucular ile Türkiyedeki alt yapı karşılaştırılması bile hata. Tr nin biraz daha hızlı olması sizi aldatmasın, bu sadece mesafe ile alakalı..
Kesinlikle katılıyorum.
Aylardır hiçbir sorun yaşanmıyor..
Sağlam bir yurt dışı sunucuyu denemenizi tavsiye ederim, muhtemelen daha sonra boşuna Tr konumlu sunucu kullandığınızı düşünmeye başlarsınız.
saygılarımla..
Merhabalar
Hocam ama şanssızlık olsa 3 farklı lokasyonda da olmaz ki be.
Hadi 1 firma değil 2 firma değil bu kampanyalı zamanlarda sanırım almamak en doğrusu. Ya da en iyisi ucuz etin yahnisi olayına çok bulaşmamak...
İlgi gösteren herkese teşekkürler...