Arızamısın arkadaşım sen.Bak ben hiç bir yerde yaşım şukadar senin yaşın kaç diye bir mesaj yazmadım bunu ilk yazan sensin.Belli bir sıkıntın varki yazıyorsun,ben kimseyi yaşıına göre değerlendirmem önemli olan beğin yaşıdır.
Türkçe öğretmenliği yapan ben değilim sensin,Türkçe yazım ve imla kurallarını iyi bilirim ama karşımdakine verecek cevabım yoksa sen Türkçe öğren demiyorum.
Yazımdaki hataları bulmuşsun seni tebrik ederim,hızlı yazarken bazı hatalar yapmam normal bu hataları herkes yapar ama tutupta sen Türkçe öğren demedim kimseye.
Senin sorununda bu,önce kendi söylediğinle çelişip sonra tartıştığın kişide bir farklı hatallar arıyorsun.
Her mesajıma laf yetiştimeye çalışmanda bunu ispatlıyor.
Bak verecek cevabın olmayınca tutup birde -rap vermişsin,kendin söyledinya sana katılıyorum sen daha küçüksün ama fiziken değil, beğin olarak küçüksün

Sanırım bu mesajımda da hatalar arıyacaksın hatalarımın olması normaldir, hata bulursunda yazdıktan sona dönüp okumadım.
Son olarak madem tartışmak istiyorsun,tartışalım ozaman senin yüzünden boşuna ban yiyecem ama olsun
Not: Düzgün anlatamadım mesajımın linkini verirsen hatamı görürüm.Önemli olan insanın hatasını düzeltebilmesi,aynı hatayı karısındaki kişide aramak değil