Kötü birşey fakat çoğu kişinin aklında şu mantık yatıyor ; Gözlük kötü bir aksesuar gibi gözüküyor hayır değil ilk hastalık zamanlarında biraz kötü numaralı olabilir fakat sürekliliği kesinlikle boşvermeyin ; yani sürekli gözlüğünüzü takın.

Çoğu kişi yok dışarı çıkıyorum çıkarayım evde kimse görmediği zamanlarda takarım gibisinden düşünceler içerisine kapılıyor bunu yapmayın, takın gözlüğünüzü daha sonraki kontrollere gittiğinizde numara düştüğünde bi küçük fiyat farkı ile kaliteli güzel bi gözlük ile kendinize aksesuar takmış karizmanizi, güzelliğinizi dahada ön plana alabilirsiniz.

anlatmak istediğim sen ne olursa olsun gözlüğünü çıkarma çıkarma ki hastalığın geçsin, gözsüz emin ol boş bir kuyuda çırpınmak gibi, göz sağlığımıza dikkat etmemiz gerek.

şimdiden acil şifalar diliyorum kardeşim