Advisor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
insanları anlamak gerçekten zor. bu sitenin sahibinin yaptığı adwords'te reklam veren birinin cebinden para çalmaktan farklımıdır sizce? bu her şekilde hırsızlıktır ve bu kelimeye karşı bu kadar karşıt yanıt oluşu bana bu kişilerinde bu tarz uygulamalar yaptığı hissini uyandırdı. yinede günahları boynuna. ama bilinki bu kişiler bizim kazançlarımızı düşürmektedir. nasıl mı? büyük bir adwords reklam vereni düşünün. bu tarz onlarca sitede kendi reklamına raslarsa ve gereksiz tıklamalar olduğuna kanaat getirirse bu reklam veren ne yapar? biraz mantıklı düşünmenizi rica ediyorum..
Bunu söylediğinizi neden bazıları anlamıyor gerçekten bilmiyorum. Ebleh olayan arkadaşlara söyleyeyim Google AdWords çalışanları şu an bazı reklamverenler adına kampanya oluşturuyor ve Google İçerik Siteleri için en fazla %10 bütçe ayırmalarını öneriyor ve bunu reklamverenler adına direkt kendileri gerçekleştiriyorlar. Sonuçta içerik siteleri pastadan daha az pay alıyor. Peki bunun sebebi nedir? Cevabını yukarıdaki mesajlarda bulabilirsiniz.