Merhaba,
R10.net t-shirtleri için ödemeler tamamlandı dengesiztarz.com yetkilileri 100 ü bulmasını beklemedi 74. Ödemeden sonra ödemeleri durdurdu yaklaşık 90 adet tshirt sipariş edilmiş kendileri 170 tane yapacaklar. Öncelik ödemesini yapan 74 kişinin olacak sonra kalan t-shirtler siteden normal bir şekilde satışa sunulacak.
Aklınıza takılabilecek bazı soru ve cevaplar;
1)Tshirt'ler ne zaman satışa sunulacak?
Cevap;
En geç 6 temmuza kadar t-shirt'ler satışa sunulacakmış.
2)Ödemesini yapan kişiler t-shirtlerini nasıl sipariş edecek?
Cevap ;
Ödemeyi yapan tüm üyelerin listesi var elimizde hepsine pm ile birer kod gönderilecek o kodları muhafaza edecekler t-shirtler satışa sunulduğu zaman normal bir şekilde dengesiztarz.com web sitesi üzerinden siparişlerini verecekler sonra mail adreslerine sipariş tarafımıza ulaştı maili gelecek o maile şu şekilde bir cevap yazılacak;
r10.net kullanıcı adım : *****
dengesiztarz.com'un vermiş olduğu 12 haneli kod : ************
Not: sipariş verilirken ödeme metodu kesinlikle ” banka havalesi ile ödeme” olarak seçilecek.
3)Ben ödeme yapmadım yinede r10 t-shirt'ü alabilir miyim?
Cevap;
Evet,r10.net t-shirtleri fazla basılacak öncelik ödeme yapanların olacak kalanlar siteden sipariş edilebilecek..
4)Dengesiztarz.com'un verdiği kodu(pm ile atacağım kod) kaybettim ne olacak?
Cevap;
Verilen kodu kaybederseniz hiçbir şekilde bir hak iddaa edemezsiniz paranız yanar.
5)Tshirt'ü sipariş ettim ancak beden bana olmadı değiştirebilir miyim?
Cevap;
Hayır kesinlikle beden uyuşmazlığından doğan problemlerde değişim yapılmayacak beden tablosuna dikkat ederek siparişlerinizi verin.
6)T-shirt defolu çıktı geri değişim olacak mı?
Cevap;
Evet t-shirt defolu çıktığı taktirde yenisi ile değişim olacaktır. Sizin gönderdiğiniz kargonun ücreti bize ait bizim gönderdiğimiz kargonun ücreti de size aittir.
*;Sipariş veren herkes bunları okumuş sayılır.
T-shirtlerin ilk dağıtımları yapımlış , sipariş verenlerin ellerine ulaşmıştır bu organizasyonda emeği geçen ve satın alan herkese teşekkür ederim.
T-shirtleri 30-40 derecede yıkarsanız tasarıma sorun olmaz.Ters olarak yıkamanızı tavsiye ederim ama düz yıkansa da sorun olmuyormuş sanırım bu , dengesiztarz da.

Kargo fiyatı;İstanbul'a 3 , Diğer illere 5 TL.
Yurtiçi kargoyla evlere gelecek.
Kargolar gönderilmiştir , pazartesi günü herkesin elinde olur , hadi hayırlı olsun.