the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim kontör reklamı yaptığımı nereden biliyorsun. Ayrıca içerik reklamları için ortalama 10 kuruş ödüyorum. Senin şu an yaptığın bilerek, farkında olarak insanların parasını çalan kişileri korumaktan başka birşey değildir. Bilerek yanlış yapan kişi ifşa edilir.
Bu arada müslüman evladı 18lubetube.com (orjinali lubetube.com muş, öğrendik) ve sicakmagazin.com domaini de satmaz.
Sonuç olarak senin üslubun belli, neyden yana olduğun belli, nereye varmak istediğin belli. Helal ile haram arasındaki farkı öğren daha sonra müslüman evlatlarına ne yapılması gerektiğini anlat.
Yazının Sonunda Bu Sözüm Sadece Çürük Elmalara Demişim Demek Sen Çürük Elmasın ki Üstüne Alındın Sözlerimi ,Ayrıca Domainler ile Konu Ne Alaka Onuda Anlamadım Baktın Haksızsın Kendini Savunamıyorsun Çamur Atmaya Çalışıyorsun ...

Birde Sicakmagazin Satar Veya Satmaz Bundan Sanane 18lubetube Orjinali lubetube miş Bir Arkadaşımın Ricası Üzerine İmzama Yazdım Sen Konuyu Neden Saptırıyorsun Adul.t İşi Yaptıgımı İma Etmeye Çalışıyor Bel Altından Vurmaya Çalışıyorsun Ama Yapmıyorum Bunuda Bil Yapanlarda En Az Senin Kadar Müslümandır Boş Konuşma Birdaha İzi Üzerinde Kalır ...