BuuuRaaaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adwords Üzerinden Binlerce Lira Harcıyormuş Önce Adam Gibi Reklamlar Verin Sonra Konuşun Reklamverenler ,Yayıncılar Olmasa Reklamı Kime Nereye Vereceksiniz Nedir Bu Üstünlük Tafranız Eger Burada Hırsızlık Varsa Bunuda İnsanları Aldatmaya Yönelik Reklam Verenler Yapıyor Azmı Kontör Vercez Diye Yüzlerce Kontör Aldınız İnsanların Cebincen Yayıncı Ne Yaparsa Yapsın Bir Reklamveren Kadar Sahtekar ve Hırsız Olamaz Ortalıkta Ne Tür Reklamların Döndügünü Anlatmama Gerek Yok ... Tabi Bu Sözüm Çürük Elmalara

Teşfik Meselesine Gelince Adam Tıklayın Yazmış Evet Yaptıgı Yanlış Ama Sen Bir Müslüman Evladı Olarak Bir İnsanın Ayıbını Toplumda Yüzüne Vurmaman Gerektigini Bilmelisin Bu Kadarda Düşmanca Düşünülmez Hiçkimse Bir Diger Kişiyi Yargılayamaz Sadece Şikayetçi Olursun Ötesi Asla Haddin Degildir Kimilerine Adam Ol Falan Demişsin Ama Adam Olan Site Adresini Gizlerdi Olması Gerekende Buydu Kesinlikle Etik Ve Profesyonelce Bir Davranış Degil ...

Bunuda Diyim Şimdi Çıkar Site Senin Falan Dersin Siteyle İlgim Yok Adresini Bile İlkdefa Şimdi Duydum ...
Benim kontör reklamı yaptığımı nereden biliyorsun. Ayrıca içerik reklamları için ortalama 10 kuruş ödüyorum. Senin şu an yaptığın bilerek, farkında olarak insanların parasını çalan kişileri korumaktan başka birşey değildir. Bilerek yanlış yapan kişi ifşa edilir.

Bu arada müslüman evladı 18lubetube.com (orjinali lubetube.com muş, öğrendik) ve sicakmagazin.com domaini de satmaz.

Sonuç olarak senin üslubun belli, neyden yana olduğun belli, nereye varmak istediğin belli. Helal ile haram arasındaki farkı öğren daha sonra müslüman evlatlarına ne yapılması gerektiğini anlat.