silencegate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş firma adı vermemiş, özverisinden dolayı teşekkür ediyorum. Arkadaşın Almanya lokasyon hizmet sağlayıcısı ben(d)im.. Şu anda sitelerini taşımış gördüğüm kadarıyla.
Neyse, ama kanıma dokunan bir nokta var ki değinmeden geçemeyeceğim;
Yalan, hayatta en tiksindiğim şeydir. Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ki size karşı en küçük bir yalan söylemedim. Bu saatten sonra söyleneceklerin bir anlamı da yok zaten.
Yeni hizmet yeriniz hayırlı olsun.
Saygılar.
Sezer.
Merhabalar

Sezer hocam sözüm kesinlikle size değildir ne olur yanlış anlamayın. Sizden önce de Almanya lokasyonlu hossting kullanmıştım sizinle bir sorunum olduğunda zaten msnde direk her zman yüzyüze görüşebiliyoruz kastım size değil yukarıda da saydığım 3 farklı yurtdışı lokasyonda edindiğim tecrübelerdir.

Ama yanlış anlaşıldım sanırım. Şuraya da açıklık getireyim ki kimsenin kalbi kırılmamış olsun.

Alıntı
Daha sonra Türkiye lokasyon da olmak üzere deneyimlerim oldu. Her ne hikmet ise yurtdışı lokasyonlarda ya disk hatası, yok sunucu yandı yok dc ile irtibata geçemiyoruz ya da sunucumuza saldırı var gibi birçok sorunla karşılaştım.( ne kadar doğrudur bilinmez)
Burada açıklamak istediğim daha önce adabiltek firmasından hizmet almış olmamdır. Adamlardan ingiltere lokasyonlu reseller aldım 1 hafta gayet iyi ama ertesi hafta disk hatası dediler iyi dedik neyse bekledik...

Daha sonra hollanda leaseweb e geçtik 1 hafta gayet güzel kullandık 1 hafta sonra saldırı ve hat sorunu sebebiyle sitelerimiz yine gitti (artık firma beceriksizliğimi? dc ile mi ilglidir bilinmez üctelik 2 hafta sonra yedekleri aldık müşterisi olan arkadaşlar bilirler)

Şimdi buradan edindiğim bir tecrübede bundan sonra nasıl olsa yurtiçi de olsa yurtdışıda olsa aynı ücreti ödediğim için en azından hız konusunda biraz daha etkili olacağı düşüncesiyle Tr lokasyonda devam etmek olucak

İlgi Gösteren ve Açıklama Yapan Tüm Arkadaşlar ve Abilerimize Teşekkürler.