Adwords Üzerinden Binlerce Lira Harcıyormuş Önce Adam Gibi Reklamlar Verin Sonra Konuşun Reklamverenler ,Yayıncılar Olmasa Reklamı Kime Nereye Vereceksiniz Nedir Bu Üstünlük Tafranız Eger Burada Hırsızlık Varsa Bunuda İnsanları Aldatmaya Yönelik Reklam Verenler Yapıyor Azmı Kontör Vercez Diye Yüzlerce Kontör Aldınız İnsanların Cebincen Yayıncı Ne Yaparsa Yapsın Bir Reklamveren Kadar Sahtekar ve Hırsız Olamaz Ortalıkta Ne Tür Reklamların Döndügünü Anlatmama Gerek Yok ... Tabi Bu Sözüm Çürük Elmalara
Teşfik Meselesine Gelince Adam Tıklayın Yazmış Evet Yaptıgı Yanlış Ama Sen Bir Müslüman Evladı Olarak Bir İnsanın Ayıbını Toplumda Yüzüne Vurmaman Gerektigini Bilmelisin Bu Kadarda Düşmanca Düşünülmez Hiçkimse Bir Diger Kişiyi Yargılayamaz Sadece Şikayetçi Olursun Ötesi Asla Haddin Degildir Kimilerine Adam Ol Falan Demişsin Ama Adam Olan Site Adresini Gizlerdi Olması Gerekende Buydu Kesinlikle Etik Ve Profesyonelce Bir Davranış Degil ...
Bunuda Diyim Şimdi Çıkar Site Senin Falan Dersin Siteyle İlgim Yok Adresini Bile İlkdefa Şimdi Duydum ...
Artık kaale bile almıyorum bu tür söylemleri.Hırsızlığı desteklemek hırsızlıkla aynı derecededir.
Bir hırsızlığı görüp ona tepki göstermemekde olumsuz bir davranıştır.
Bizim para kazandığımız bir noktadan, daha çok para kazanmamızı engelleyen bur tür arsızlara tepkim daima olacaktır.Ama sanırım diğer arkadaşlarda tepkilerini dile getirsin diye buraya yazmayacağım.
Şahsen bunların kazandığı paranın helal olmadığını ve kendilerine hiçbir fayda getirmeyeceğini düşünüyorum.
Ne haliniz varsa görün.