Web sitesi otellerin avantajlarını, ücretlerini sergilediği bir otel rehberi.
Aynı sistemin mobilyalar için olanını kodlamayı henüz bitirdim, size gösterilebilir halde demosu sitemde kurulu şu an

İnş. bu yaz faaliyete geçireceğim onu ben de.
Söylediğiniz özellikler, css-div tabanlı tasarım, seo, google dostu bir sistem.
Otellerin giriş yapıp kampanya, oda ücreti, tanıtım yazısı vb. ekleyebildiği bir otel paneli.
Yönetim panelinden düzenlenebilen haberler.
Yönetim panelinden düzenlenen , süresi bitince otomatik pasifleşen ücretli üyelikler, vitrine otel ekleyebilme imkanı, süresi bitince otomatik silinen vitrin vb.
Süre ayarlarında timestamp değeri ile çalışıyorum, tarihi baz almıyorum. Yani işler saniyelik işliyor, herhangi bir adaletsizliğe yer verilmiyor.
Birisine bir gün üyelik verirseniz, üyelik ertesi gün kapanmaz. siz verdikten 86400 saniye sonra kapanır
+ Feysbukta benzerini gördüğümüz "bildirim sistemi" sayesinde otellerin web sitesindeki kendilerini ilgilendiren olayları görüntüleyebilme imkanı (saat dakika tarih ile birlikte)
+ Online rezervasyon talebi ve otellerin bu talepleri giriş yaparak web sitenizden okuması, dolayısıyla ücretli üyeliği düşünce rezervasyonlara ulaşamaması yaptırımı.
Saydığım özelliklerin tamamı, mobilya firmalarına uyarlanmış halde benim kendi scriptimde mevcuttur.
İlgilenmeniz halinde scriptimin firma ve yönetim paneline giriş yaparak deneyebilirsiniz.
Bütçe sormuşsunuz, aklımdaki bütçe ;
1300 TL'dir. Ek masraf çıkmaz. 2, veyahut en kötü ihtimal 3 haftaya tamamlanır.
Bir not : Etik olmak adına, diğer arkadaşlar için söylüyorum. Bu işin hakkı 1300 liradan oldukça fazladır ve 3-5bin dolaylarında ücretler görmeniz yadırganamaz.
Benim 1300 lira önermemin bazı özel sebepleri var, herkesin fikirleri kendinindir elbet.
Birisi çıkıp bedava kodlayacağım referans olsun da diyebilir
Umarım aklınızdaki soru işaretinin yokolmasına yardımcı olabilmişimdir.
iyi çalışmalar