Alıntı
PayPal, sistemimizdeki hesapları düzenli olarak inceleyerek güvenliği sağlamak için çalışmaktadır. Yakın zamanda hesabınızı inceledik ve size güvenli hizmet sağlamamıza yardımcı olması için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Bu bilgiyi toplayana kadar hassas hesap özelliklerine sınırlı erişim hakkına sahip olacaksınız. Erişiminizi mümkün olan en kısa sürede yeniden sağlamak istiyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Hesabınız 180 günden fazla bir süre için kısıtlanmıştır. Hesabınız kısıtlı olmaya devam edecek fakat şimdi para çekme becerisine sahipsiniz.
Hesap erişimim neden kısıtlandı?
Hesap erişiminiz aşağıdaki neden(ler)den dolayı kısıtlanmıştır:
# 21.Ara.2008: Kredi kartınızı çıkaran kuruluş, hesabınıza bağlı bir kartın kayıp veya çalınmış olarak bildirildiği veya kartınızda ek sorunlar olduğu yönünde bizi bilgilendirdi. Kartınızla ilgili sorun hakkında daha fazla bilgi için lütfen doğrudan kredi kartınızı çıkaran kuruluşla iletişim kurun.
bu şekilde uyarı alıyorum kredi kartım banka tarafından donduruldu şuan ödemesini yapmadığım için onun için böyle bir hata veriyor bunu nasıl çözerim şuan yeni bir kredi kartım yok