@grikare sana tamamıyla katılıyorum dostum.

Yaklasık 4 senedir butun sunucularımız ülkemizde barınıyor ve bir kere bile sorun yaşamadık, yaşatmadık.Bizim insanımızın en büyük özelliğidir az verip cok seyler istemek.Param az gitsin ama 10k hitimide kaldırsın diye bu forumda en az 100 tane konu gosteririm size.Ha tamam bu istekleri genel müsteri düşüncesiyle belki anlayabilirim ama "Almanyadaki adam 10 liraya veriyor siz niye 40 lira cekiyorsunuz?" diye bir kıyaslamaya girilmesi cok abes!

Hem siteniz hızlı acılacak, hem istediğiniz zaman rahat rahat sıkıntınızı anlatabileceğiniz ve hemen giderilecek Türkçe helpdesk olacak, hem trafiğiniz yüksek olacak hem cpu kullanımınız ama ücret 10 Lira olacak ?

Başka

Herkes bunu ister, yer saglayıcılar olarak bizde bunu isteriz.Kaliteyi ucuza sunmak! Ama halen ortada bir kalite yok.Müşteri olarak siz kendi kalitenizi düşünemiyor ve azcıkta olsa kesenin agzını acamıyorsanız kusura bakmayın ama yer saglayıcılarda, erişim saglayıcılarına karsı yeri geldiginde aynı sizin gibi düşünmek zorunda kalıyor.

Cok sukur biz halimizden memnunuz ama, TR lokasyon dedicated yada co-location'u olup 1 seneye kalmadan bu konular yuzunden hizmetini kesen bir cok kişiyi tanıyorum.Daha iyi bir internet platformu için yabancıları beslemektense biraz daha paraya kıyarak ülkemizdeki yer saglayıcılara yatırım yapmak ve onlardan hizmet almak daha iyidir bence.Buda ülkemizin bu alanda daha iyi yerlere gelmesini saglayacaktır diye düşünüyor ve anket acarsanız oyumu TR LOKASYON olarak veriyorum