Öncelikle arkadaşımm "özgün"lük palavlarına kulak asma..millet herseye özgün icerik diye bakar herkes özgün icerik girer bloguna ama bak hitlerine 1K'ı geçmez..Özgünlük v.s palavradır..Evet ***** Siteler daha cok hit alır cunku aratılack o kadar cok kelime varki bunları spam olarak yazdıgın zaman hit otomatik olarak geliyor fakat legal iceriklerde biraz daha kısıtlı mesala taraftar sıten var burda 100K beklemen bıraz zor..Ancak bunu alabilmem ıcnı SPOR kelimesi ile 1.sayfaya gelebilmen gerekıyor buda seo bilgisi ile oluyor..yanı yıne özgünlügün bi alakası yok..
anladım hocam sistemde seo mevcut benim için önemli olan hedef kelimelerde en kötü 1.sayfada çıkıyorum 1.sıradada olduğum kelimeler var ancak bir türlü hit çekemiyorum mesala size son 3 günün sayaç bilgilerini söliyim hak vericeksiniz.
24 Haz, Çar 79
25 Haz, Per 80
26 Haz, Cum 79
birde mayıs ayından bir kaç gün vereyim
15 May, Cum 224
16 May, Cts 164
17 May, Paz 480
yani git gide bir düşme var googleye bakıyorum 1 haftada 10 url indexlemiş günlük en az 100 url indexlemesi gerektiği halde. yani 500 tekilden düşmezdi ama birşeyler var birileri bizim siteyi banlamış sanırım