hocam 2 gündür siteler kapalı eğer benim hitimi eskisine getircekseniz ve gelirimi verecekseniz kapalı dursun

sürekli ip değişiyor ben anlamadım bu işi.başka firmalardada resellerim var 2 3 yıl oldu adamlarda hiç bu tür birşey olmuyor.eser beye msnden yazıyorum cevapta vermiyor.
Ben size %100 kapanmama garantisi verdigimi hatirlamiyorum. Baska firmalarin nasil olduklarinin tartisilacagi bir baslik degil bu, bilgilendirme amacli acilmis olan bir basliktir. MSN'den gec cevap vermis olabilirim ama cevap kesinlikle verilmistir.
bende sorun natro'dan kaynaklanıyor zannettim ve ticket açmıştım umarım sorun en kısa sürede düzelir. Hit vs. sorun değil ancak kapanma olmaması en iyisi hocam
Anlayisiniz ve sabriniz icin cok tesekkür ederim.
Datacenter size hangi konuda sorumsuz davrandı çok merak ediyorum ?
Actigimiz ticketlere saatler sonra cevap verilmesi ve sürekli olarak verdikleri cevabi tekrarlamalari sorumsuzluktur. Telefon actigimda ticketlere cevap verilmesini bekleyin demeleri sorumsuzluktur. Bir sunucu actirtmak icin 450 km yol gittim dönüsüde var tabi 450 km. Bunlar yeterli sanirim.
o zaman bizim sitelerimizin 2 gündür kapatılmasıda sizin sorumsuzluğunuz ? ben datacenterı bilmem reselleri sizden aldım sizi bilirim yani.
Siz her firsatta yükleniyorsunuz. Devam edin ne diyeyim.
Sonuc olarak yeni hetzner konumlu sunucumuz ve siteler aktiftir. Bu tür sorunlari umarim tekrar yasamayiz ve umarim baska meslektaslarimda yasamazlar.
Saygilar..
Eser Aslan FAHIR