oOoOoOo paşama bak. Seni offtopic'de görmek ne büyük bir şans. Zaten büyük ihtimal bu günden sonra tekrar göremeyiz. Geçen hatırlarsın, bir konuda sana karşı hislerimi paylaşmıştım. Hani sen banlıydın bana cevap yazamamıştın İşte o konu. Ehehehe. Artık hiç birşey hissetmiyorum sana karşı İyicene iş erkeki oldun sözde. Adama diyom buluşalım. Ya kanka çok yoğunum şu anda karşıda arkadaşlarla cafede muhabbet ediyoruz. Böyle diyen birine be eşşeğin şeyi, nasıl boş zamanın yok denmezmi? Müsait olmayan erkekle akşam maç çıkışı ışıklarda karşılaşıyoruz Bi bakıyom biri cama çıkmış Recep İvedik misali bağlen diye bağırıp tip tip hareketler yapıyor. Bi baktım MrManson. Baktım yanında da Dursunbaba Durup öyle yol kenarında muhabbet ettik. Paşamın zamanı yok ama gidip bowling salonlarında sürtmesini biliyor. Olm light erkek olmuşun iyicene gelmiş bide bana laf atıyon. Ben anlamam öyle bowling mowling. Oturacan kahveye. Dayıya seslenicen bi 52 ver diye. Vuracan kalkıcan. Ben bunu bilirim, bunu yaparım. Gidecen bilardo oynican. Bileğine güvenicen tavla oynican. Yok strike yaptım yok şunu yaptım yok bunu yaptım nedir bu ya. Belirli bir yaştan sonra insanlarda gay'lik başlıyormuş. Sende sanırım belirli bir yaştan önce başladı.