Zeynel hatırlatmak gibi olmasın ama sen en az 2 ay o kazanın etkisini yaşayacaksın araba ne zaman hafif savrulsa aklına kaza yaptığın an gelecek.Ben bir de yağmurlu günde yapmıştım önümüzü göremiyorduk o derece yağmur yağıyordu.Şimdi bile (kazayı yapalı 2 sene oldu) yağmurlu havada araba sürerken aklıma geliyor.
Senin de işin zor
Bende 2 sene önce R10'dan 4 arkadaşla tatilde buluşmaya giderken kamyonun birini sağlıyım derken sıkıştırıp yoldan dışarı atmıştı beni. 120 ile şehirler arası gibi bir yolda çakıl taşlarına dalınca direksiyon hakimiyeti kayboldu. Fabrikanın duvarından içeri girecektim. Direksiyonu kırınca yola fırladı araba. Need For Speed'in şoförlere katkısını o anda anladım. 2 geliş - 2 gidiş toplam 4 şeridi kapatıp 6 kere zig zag çekip arabayı en son spin attırıp durdurmuştum. O günden sonra araba sağlamayı bırakıp gaza basmadım doğru düzgün. Fakat; son bir kaç aydır bekleyince daralıyorum. Havalar ısındı, insanların beyni sulandı. Sol şeritte 90 la giden kazmaları görüyorum. Tutup kafayı koyasım geliyor. Sonra diyorlar yok beni sıkıştırdı, yok makasa girdi. Bir dünya kazma oldukça trafikte insanlar amuda bile kalkar.