2 ay önce bir kızla tanıştım arkadaşlarımın aracılığıyla. o sıralar başka biriyle çıkıyordu ve 2 hafta çıkıp ayrıldılar. bunun üzerine çok sık konuşmaya başladık.
aramız çok iyiydi üniversite bahar şenliklerinde çıkmaya başladık aramız çok güzeldi. eski çıktıgı çocugun arayıp sen bir piyondun ben başkasını seviyordum seni kullandım demesini bana söyledi. üzülme her zaman yanındayım geçmişte kaldı dedim bana güvenmesini sagladım. herşey çok güzel diyordu beni aradı, umut ayrılalımmı dedi ben neden dedim seni üzmek istemiyorum kalbin kırılsın istemiyorum dedi. bende direk sinirlendim sert çıktım sizin oraya gelip aşşagı ineceksin konuşagız dedim. redd etti bende kapınıza çıkıp alırım dedim oda mecburen yumuşadı tamam gelicem dedi. ben gitmedim yarın konuşalım dedim sakinleş dedim.
ertesi sabah msj geldi bir daha beni arama seni sevmiyorum diye herşey o an bitti. sanki ben artık hislerimi kaybetmiştim. deliye döndüm 1 hafta boyunca günde 3 paket sigara içmeye başladım. çıldırıyordum.
en son kendisi için güzel bir site açtım resimlerinin yanına çok güzel bir şiir yazdım ve arka plana şarkı koydum.
arkadaşları görüp kıza söylemişler ama beni ne arıyordu nede mesaj atıyordu.
3 gün önce çarşıda abim diyebilecegim bir arkadaşımla giderken kızı gördük. olayı arkadaşım biliyordu takip ettik kitapçıya girdi mesaj attım napıyorsun kitapçıya geldim kitap alıyorum diye. kendisi tam bir kitap hastası. dışarı bak dedim beni gördü gülümsedi. kiap seçmesine yardım ettim çıkışta beraber çıktık neden geldin dedi seni görmek için dedim konuşalım dedim tamam dedi.
arkadaşımla tanıştırdım arkadaşım konuştu niye böyle yapıyorsunuz seni çok seviyor gibisinden söylendi bayagı konuştular bir cafede oturup, en son beni çagırdılar gittigimde yüzü gülüyordu bana bir şans tanıdıgını en ufak hatamda bir daha yüzüme bakmayacagını söyledi öyle devam ediyor şimdi.
arkadaşlarının dedigine göre çok duygusal fikirleri çok çabuk degişen bir kız.
herkesin yaptıgı şeyleri beğenmiyor.
bulgar göçmeni.
günlük roman bitiriyor.
bunlardan sonuç olarak ben bu kızı tekrar kazanmak için yanında oldugumu hissettirebilmek için ne yapmalıyım ne gibi bir taktik uygulamalıyım. benim çocuk gibi hareket ettigimi olgun olmamı söylüyor. ne olur bana akıl verin nasıl etkileyebilirim şuan aklı çok karışık oldugu için geri teper diye üstüne gitmiyorum.. yardımlarını bekliyorum olumlu olarak.. teşekkür ederim.