Ben Hayatımda 3 dega asık oldum.Ama ilk askımı unutamıyorum.İlk Askım Karsi Komsum Hemde Suanda Her Gördügümde içim Sızlıyor ama unutamıyorum.Zaten her unutmaya çalıştıgımdada aklıma geliyor.Neyse.Ayrı kaldıgım sürecte eski bir sınıf arkadasım ve iyi denebilecek kadar iyi bir kız arkadasımla takılmaya basladık aynı senin gibi durumdaydık.İşte hep birbirimizden bagsediyor çeşitli yerlerde takılıyorduk sahil kenarı vs.Sonrasında kız arkadasıma çok asırı ilgi duydum ve sonunda üstü kapalı sözler söyledim ve sonunda bir gün otururken açıldım.sonucunda güzeldi tabikide sonrasında baya gezdik herşey güzeldi bu sefer sıkılmaya basladım çünkü ben arkadasımı istiyordum sevgili oldugum zamna bir baska hal alıyoruz.Daha çok kaybediyorum sanırım.işte suanda sadece msnde ve telefonda görüşüyorum güzel bir sekilde uzaklastım kendisinden çünkü sevgili oldugunda insan garip oluyor.Eger sen doluysan git konus hiç bekleme yoksa baskası gelir ve senin yerine konusur.Eger arkadas kalmak isterse bile arkadaslık iyidir.Acını Dinler Çözüm Yolları Bulursunuz.

Sana Tek Tavsiyem Ne Yapmak İstiyorsan Onu Yap.Dogru Yolu Bulacaksın.