Bütün gece uğraştım yakından tanıdığınız Webmaster Resources Center | Backlink Checker with Google Pagerank,Alexa Rank,Domain Age,OutBounds Links,Yahoo Index,Yahoo Backlinks,Google Index,Google Backlinks sitemi artık daha profesyonel bir hale getirdim. İşte yeni Hizmetlerim:

eskiden sizlere sunduğum backlink checker işini gruplara ayırdım (korkmayın eski sistem de duruyor aynen )

1- Alexa Rank Sorgulama :

> backlinkchecker.net/index.php?p=alexa-rank-checker

Örnek Resim :

2: Backlink Checker (Eski sistemin aynısı, sadece temayı giydirdim)

> backlinkchecker.net/index.php?p=backlink-checker

Siteme hiç girmeyen insanlar için bilgilendirme gerekirse, bu hizmet sayesinde sitenizin backlinklerini kontrol edebilir, bunun yanı sıra backlinklerinizin PR'sini, Alexa Rank'ını, Google & Yahoo index ve backlink sayısını, external link sayısını ve domain yaşlarını da görebilirsiniz.

Örnek Resim çok büyük olduğu için koymuyorum, yukarıdan sorgulama yapıp görebilirsiniz.

3: Google Pagerank Sorgulama

> backlinkchecker.net/index.php?p=pagerank-checker

Sorgulama yaptıktan sonra oradaki kodu kopyalayıp sitenizin herhangibir yerine yapıştırarak ziyaretçilerinize sitenizin pagerankını gösterebilirsiniz.

Örnek Resim:

4- Dışarı Verilen Linkler Kontrolü

>backlinkchecker.net/index.php?p=outbound-links-checker

özellikle link değişimi yapanlar bu hizmetten çok iyi faydalanabilirler.

Örnek resim: (boun.edu.tr'den dışarıya verilen linkler)

Bu özelliklerin yanı sıra anasayfada da görebileceğiniz üzere Google Bot son erişim tarihi, domain sorgulama & whois bilgileri ve acemi webmasterlar için metatag generator hizmetleri bulunmaktadır.

Yeni bir servis hizmeti istiyorsanız lütfen bu konu altında bildiriniz, mantıklı görürsem anında kodlarım.

Herkese kolay gelsin...