Paradiso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 hane kazanıyorum demedimki onu diyen başkasıydı.. Ben 5 e kasıyoruz dedim.
Bu durumda bile burda ne işin var diyorsanız 3 sene öncesinde internet benim için mailden öte bişi değildi. Ama bugün 10 dakikanın altıda yeni bir sayfayı google da ilk sırada çıkartabiliyorsam.
2 Hafta içinde yeni açılan bir domaine pagerank 4 yaptırabiliyorsam buradan ve benzer sitelerden öğrendiklerimle oldu.
Bu işe evimde başladığımda kullandığım p2 dizüstü bilgisayarımda şu an masamda duran 2 adet 22 ekran samsung un üzerinde duruyo ve özenle göz önünde tutulacak.
Nerden geldiğini unutan nereye gittiğini bilemez..
Bu arada öğrendiklerimden vardığım sonucu faydalı şekle geldiğini göstermek, bak biri böyle böyle başlamış bu hale gelmiş olayının imkansız olmadığını göstermek karamsarlık değil umut ve ümit verir..
Böyle bi örnek var bende böyle olabilirim diye birilerine kamçıda vurabiliyorsam ne mutlu..

Bence kötü birşey dememiş burda. 2 monitörde ego ile alaklı olmaması lazım
Adam xxxxx$ kasıyorum diyor. bunu diyen adam niye 2 monitörle tatmin olma ihityacı duysun. Forumda ne arkdaşlar var ego tatmini için takılan (: Onlara laf yok burda açıklama yapan adamamı var. Ayrıca xxxxxx$ dolar kazanıyorsun ve burda ne işin var diyen arkdaşları kınıyorum. Ne yani kendigibi webmaster arkdaşlarının yanında takılıyor. Gitsin emo forumundamı takılsın

Ayrıca burdaki arkdaşlar değilmi tık başına iyi paraları alıp 0,1 alıyorum diye yakınan ( kim üstüne alınacağını biliyor )

İnsanların ufkunu daraltıp engel koyamayın, türkçe yada ingilizce site ilede çok rahat para kazanılabilir. Tek sınır insanların kafasının içinde.