hope adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim aradığım özellikler:
1-) Dosyaların rapidshare.com a yüklenmesi
2-) Ekran görüntüsünün mutlaka olması
3-) IMDB linki
Bence şu özellik güzel olurdu: Filmin hem altyazılı, hem de Türkçe dublaj versiyonu varsa, her ikisinin de aynı başlıktan verilmesi.
Yorumunuz için teşekkürler; 1-2 ve 3. saydıklarınız zaten sisteme ekli Ama Türkçe Dublaj işi güzel olabilir. Fakat ses dosyalarını ayrı olarak bulmak tam bir işkence. Ancak belli başlı filmlerde yapılabilir diye düşünüyorum.

KorsaNvBh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk aradığım şey içeriğe yoğunlaşmış bir temadır.Linkleri 2 saat aramama gerek kalmaması favorimdir.Ayriyeten dört biyerden reklam çıkıyorsada anında kapatırım o siteyi.Son olarak dieğr sitelerden farklı bir stil yaratmayı hedeflerim kendime.Eğer film hakkında yorumum varsa da en altına eklerim.
Örn:
Bu film de Johnny Depp'in oyunculuğu sizi bu filmin içine sokacak.
Emma Watson bu filmde nefes kesen sahnelerle karşımızda olacak.Ya da sitene giren kimseleri teşviklerindiren türden mesajlar atarım
Örn:
Son yılların en iyi aksiyon filmi.İçinde de 3 Oscar'lı xx oynuyor.Bu yazın kaçırılmaması gereken filmlerinden.
Nedense kullanıcıyla konuşmayıp sadece içerik sunan siteler hiç hoşuma gitmiyor.Yani biraz yorumda katmalı insan.
Sistem forum ancak forumdan farklı bir görüş belirledik. Download bölümünü ayırdık. Sadece linklerin olduğu bölüm var ve kullanıcılar ileti atamıyor. Sadece görevli arkadşlar her filmin sadece 1 başlığını açarak her çeşit uploadu yapıyor. Yorum bölümü ise farklı bir yerde. Film hakkında herşey o bölümde diyebilirim. Sitede kullanıcıyı rahatsız eden hiç bir reklam koymayı düşünmüyorum. Ancak dediğiniz gibi filmle ilgili küçük açıklayıcı ancak özgün bir yazı eklenebilir.