Arkadaşlar 4 ay önce tanıştığım ve bizi kuzenimin tanıştırdığı bir kız var.
Beni gördüğünde konustuk falan ben yanlarından ayrıldıgımda kuzenime ayar veriimmi gibisinden birşeyler demiş. Sonra aksam yeniden bulustuk işte ben kanka muhabbeti kurdum baska birini seviordm o aralar. Kanka olduk gezdik tozduk ama gittiğimiz yerlere 3 kişi gidiordk o ben birde bir kız arkadası daha sonradan 3. kişi ile aramız bozuldu 2miz gezmeye başladık içimde kıpırtılar oluordu ara ara son 3-4 haftadır kıpırtılar cogalmaya basladı aşık olduğumu sanıorum aramızdaki ilişki cok yakınız evinden alıp evine bırakıorum gezerken ikimizinde cok eglendiğine inanıorum. Bu arada bir kişi ile cıktı cok sevdim dior her zaman bilemiorm ne kadar dogru ayrıldılar cocuk cok değişik hareket edior ayrılınca seviorm dior en son bitti dediinden beri 3 hafta oldu sanırım bunalım halinde sürekli unutmasını saglamak istiorm onu gercekten mutlu edebilecegime inanıorm bugun 2den 7 ye kadar beraberdik gezdik bulustugumz zaman en az 4-5 saat gecirioruz cafelerde parklarda geziyoruz. Arkadaş olarakda mutluyum ancak onu baska erkekler üzünce katlanamıyorum nasıl o eski sevgilisini unuttururum bana yardım edebilirmisiniz?
Off-Topic Hayata dair ne varsa; Aşk - Ögrencilik- Doğa - Para - Askerlik - Üniversite - Yurtdışı konu hakkında iyice cıvıdı gibi yorumlar istemedigimi belirtmek için kategorinin acıklamasını koyayım dedim.