Vay be ekmeğimizi yediğimiz yerden *********** damgası yedik.Kimsenin hakkına nimetine elimi bile vurmadım.Eğerki yediysem annemin babamın ölüsünü göreyim.Bıktım artık yeter be.Kimin hakkını yedikki ayıptır günahtırBumuydu çok övülen r10 numuydu haa.İnsan ekmek yediği yere ihanet edermi ya böyle saçmalıkmı var.Naptık ne ettik dolandırıldık ve zararımı tek tek r10 üyelerine ödedim.Hakkım varsa allah belamı versin.Yazıklar olsunki beni nankör yaptınız *********** damgası vurdunuz helal olsun 2.3 tl için hakkımda saçma sapan konular açtınız ve şimdi *********** hırsız damgası yedim.Bu kadara itarderdi çöplüktenmi buldum moderatörler sayısız alışveriş yaptım hemde yüksek miktarlarda kimin hakkını çaldımda *********** damgasını yedim.forumda sadece 3 kere alışveriş yapmış adamların laflarıyla inanacak kadar safmışsınızr10 u herşeyden çok sevidğim için licoln samete daha yeni 15 tl ödeyei r10 tshirti aldım ama tshrit felan istemiyorum r10 a bağışlarsınız.Böyle bir sitenin artık tshirtinde üstümde taşımam ihtiyacı olan veya ( advaldo,Kayra,HazarHizmet) adlı şahısa verin.Onların bu tshirte daha çok ihtiyacı var.......multi üyelik almaktan utanmadım.onuruma dolandırıcıık damgası vuran böyle insanların hepsinin allah belasını versin.