Alıntı
https://www.r10.net/sikayetim-var/399...irsizligi.html

alın burdan yakın son mesaja bakın geçen gğn kayra denen şahıs daha mesaj sayısı 6 iken 145 gibi bi rakam bozudmraya kalkıştı bende konuya dikkatli olun dedim.Sonra bana -rep atmış şahıs.
Ve benim ticaretlerimi dilmeden kiminle alışveriş yaptığımı bilmeden beni tanımadan -rep attım diye düşman olmuş ve son mesajı budur
Güzel kardeşim o konuda da yazdım ben sana illa kapak yap diyorsun bana

Hayır sen rencide oluyorsun sonra, beni ilgilendiren birşey olmasada insanda azıcık gurur olur.

Herşeyi bildiğini zannediyorsun, bak o konuda yazdığım mesajları burayada yazayım aynen, millet nasıl bir ahlaka sahip oluğunu görsün
Ama sonra moduna gecmek yok.

Alıntı
*********** olduğuna ihtimal vermiyorum playofcs'ın ne tanırım ne ederim, hatta pek sevmemde onunda beni sevdiği söylenemez.

Ortada bir sorun olduğu kesinsede paypalın acımasızlıgına ugramıs, $2 zararınız varsa ben vereyim size konu kapansın.
$2 dolandırıp zengin olmaz kimse, hele böyle mesaj sayısına + itrader'a sahipken.
Paypal'ın yarattıgı bir problem yüzünden direk *********** demeseydiniz keşke, zararınızı temin edeceğinide söylüyormuş zaten.
peki sen ne demişşin yanıt olarak

mesele benim meselem post kasma burda uza şimdi.kimsinki onun zararını sen karşılıyosun.aklı sıra erkeklikmi yapcn repmi toplıyacksın..

Evet gene yazıyorum sen $2lik adamsın, sen tanımama etmem sana ne küfür ettim ne -rep verdim aksine *********** değildir dedim.

erkeklik yapsam seni banlatırdım forumdan, direk hakkımda *********** dedigin icin. sen önce git $2 borcunu öde sonra gel yaz buraya

Bana *********** demeyene bak

Herşeyi çok iyi biliyorsun ya zamanlar rep gücüm olmadığı için, gri olarak işleme konuluyor. Herşeyi biliyorsun ya, laf soktugunu zannediyorsun ya bana bunuda öğren diye yazdım.

Neyse yolun açık olsun, kim neyin en olduğu inan anlıyor insanların kurduğu cümlelerden.