Firefox bir gün durup dururken bundan yaklaşık 10-15 gün kadar önce girdiğim sayfalardaki parolalarımı hatırlamamaya başladı
hiç bir eklenti kurmadım vs. bir şey yapmadımki ona yüklesem suçu silsem o eklentiyi vs kurtulsam .. ama hayır herşey kendi kendine oldu

dedimki kaldırıp yeniden kurayım belki çözülür .. ve kaldırdım .. kaldırıp yeniden kurmaz olaydım ..

ilk başta sorun sık kullanılanları eklerken oldu bir türlü tanımadı dışarı aktardığım dosyayı .. hakbuki diğerini silmeden önce kendim yedeklemiştim ..
bir sürü denemeden sonra sık kullanılanları eklemeyi başardım.. (başka bir bilgisayara firefox kurup oraya ekleyip sonra oradan html sayfası olarak çıkardım vs.vs )

şimdi ise yeni sekme açamıyorum bir türlü açmıyor allah açmıyor sekme üzerindeyken yeni sekme diyorum açmıyor ..
dosya-- yeni sekme diyorum yine açmıyor..
hazır açıktaki bir sayfadan bir linki yeni sekmede aç dedikten sonra o sekmeye girmek istediğim sayfayı yazıyorum vs ancak diğer sekmede öyle işlem yapabiliyorum..

ne yaptıysam olmadı beni firefox tan soğuttu bu sorun..
operada güzel ama firefox kadar çok eklenti bulamıyorum..
sitenin alexa sıralamasını göremiyorum görebilsem opera kullanıcam ..

bu soruna nasıl çare bulabileceğimi bilen varmı ?

varsa nasıl çare buldu .. birisi yardım etsin..
firefox dan soğudum ama şimdi diğerlerinede sıcak bakamıyorum hele int.explorere hiç bakamıyorum hala çok kasılıyor sayfalar açılmıyor yada yavaş açılıyor ..

firefox bunu bana yapmasaydın da gül gibi geçinip gitseydik ne vardı