beni benden başkası bilemez.Ticaret uslübümüde ancak alışveriş yaptığım insanlar bilir.-rep verdiiğim insanlar bilemez.Bu repleride ilk üye olduğumda 2-3 kişiden istemiştim - olarak karşılığını aldım peki sizce bu rep neden + çünkü adam olmayan dürüst olmayan insanlara -rep attığım için +.Kimsenin bende hakkı yok hakkı olanda yazsın pm atsın naparsa etsin gelip bize pm ayın böyle sorunlar var paranızı anında atalım.Konuyu bana danışmadan yok kardeşim param çekildi durum nedir diye sormadn adamlar konu açtı diye rezil olduk.Helal olsun böyle insanlara
https://www.r10.net/1058918816-post49.html

alın burdan yakın son mesaja bakın geçen gün kayra denen şahıs daha mesaj sayısı 6 iken 145 gibi bi rakam bozudmraya kalkıştı bende konuya dikkatli olun dedim.Şu ana kadarda hangi kişi pp konusu açdıysa bu mesajı heppsine yazdım ve hepsi dolandırcı VatanTR çıktı.Moderatör bi arkadaşta bu ihbardan ötürü bana teşekkürlerini iletti.Sonra bana -rep atmış bu şahıs.
Ve benim ticaretlerimi bilmeden kiminle alışveriş yaptığımı bilmeden beni tanımadan -rep attım diye düşman olmuş ve son mesajı budur