Hakkımda açılan *********** hırsız gibi suçlamalara gururum dayanmadı artık.Bu forumda 10 larca yüzlerce kişilerle alışveriş yaptım.Hepsinide adam gibi yaptım kendi işimmiş gibi yaptım.Forumda 400-500 tl gibi cüzi rakamlarla alışveriş yapan bir adam nasıl oluyorda bi insanı 2.5 dolar dolandırabiliyor.

Hakkımdaki 1. suçlama : Paypal Dolandırıcısı diye adım çıkmıştı neden mi?Zamanında Serdal_Altundal adlı kişiden paypal aldım ve Serdal_Altundal ın Alışveriş ettiği kişilerden biri parasını dipsute çekmiş ve doğal olarak Serdal_Altundal ın bana gönderdiği paypal çekilmiş ve hesabım banlanmıştı.O hesaptada 3-4 kişiyle paypal alışverişim olmuştu.Ve hesabım kısıtlandığı için o gün ayrı ayrı gönderdiğim 100 dolarda paypal el koymuştu ve ben 100 dolar gibi bi zarara uğramıştım.O gün hakkımda paypalları dipute çekti dolandırcıdır gibi konular açıldı oysaki bi bana gelin ne oldu ne bitti demeden hakkımda konular açılmış ve o hafta gitceğim okul gezisi parasını bu olaydan sonra banlamama rağmen herkesin parasını 2.defa ödedim.Hate benim olmamasına rağmen 2. defa ödedim herkesin parasını

Hakkımdaki 2. suçlama : Milworm adlı şahısa bi konuda -rep verdim diye oda bana kin tutmuş ve maxi geyiq bölümünde iki açılan konuya öküz gibi adamlar ve ve bu rapstar yarışmasındaki fuat'a mal dedim diye bayaa zoruna gitmiş.Ve hakkımda konu açmış playofcs argo kullanıyor rahatsız oluyorum diye.Şu dünyada argo konuşmayan adam varsa gelsin bee hangimiz konuşmuoruzki.Bundan dolayı rahatsız olan arkadaşımız şikayet konusu açmış ve neden o açtığı konuya Ant1biyotiq,Stefau ve daha sayamadığımız -rep verdiğim sahıslar beni çekemediklerinden dolayı konuyu iyice kızıştırmışlardır.Bende o gün 1 gün süre ile banlandm o konuya cevap attığım için oysaki konuştuğum kelimeler agro değil o konuya cevap attım diye yedim.

Hakkımdaki 3. Suçlama: Yine paypal *********** olarak çıkmış.Konu 1 de anlattığım gibi Serdal_Altundalın olayı yüzünden bütün hesabım kısıtlandı ve bana uyarı olarak pm atana şahıslar kardeş paypalımız çekildi bi bak dediler bende baktım ve o gün napıp edip paralarını yatırdım 100 dolar gibi bi rakam.Fakat HazarHizmet nickli şahıs herhangi bir pm atmadan yada bana ulaşmadan olay geçtikten 1 ay sonra konu açmış ve playofcs dolandırcıdır diye konu açmış.Kendisine 2.5 dolar satmıştım ve Serdal_Altundal'ın olayından sonra herkesin ücretini ödedim pm atanların fakat bu şahız 1 aysonra aklı başına gelmişki dolarları dispute çekmiş demiş.Yemin ederim dispute çekmeyi bile bilmiyorum.İnsanlara çamur atmak bu kadar kolay.İnsan bi pm atar ulaşır.Ama arkadşda öyle birşey yok 1 ay geçmiş ve hakkımda dolandırcı diye konu açmış.Allaha şükür o iştende alnımın akıyla çıktım.

Hakkımdaki 4 Suçlama: İsmim emek hırsızlığına çıkmış.advaldo nickli şahıal bi anlaşma yaptık 500 post karşılığında 5 sunucu açıcağım diye anlaştık.Fakat biz bu elemana güvenerek dolu iş aldık ve 180 posttan sonra işi bırakarak ben yapamıyacağım şimdiye kadar attığım postların yerine 1 sw aç helalleşelim dedi.Bu olaydan sonra anlaşmayı bozdğu için benim buna açmamam lazımdı.Çückü yarım bıraktığı iş yüzünden dün -itrader yedim.Oysaki ben yinede o kadar atmış vermemem lazımdı ama bi tane 20 + 2 cs sunucusu açtım server ıpsini verdim ve 1.5 kurdum ve 1.6 olcak diyeince bende kırmadım tamam dedim ama yoğunum ne zmn çevircğim meçhul.Ve 1 gündür çeviremedim diye hakkımda emek hırsızları diye konu açmış.Emeğini yaptınmıki karşılığını alasın.Forumda zambak nickli eski üyeylede anlaştım ve anlaşmamız gereği 500 psıta bir tane 1.6 bir tane 1.5 server açtım.Ve işinide anlaşmayı bozmadan yaptı ve devam ediyor.Eğer adam gibi anlaşmamız gereği 500 postu atsaydın buna 5 server vercektim.Ve bilirlerki hosting satan kurumlar için host ne kadar maliyetsiceyse benim içinde cs çünkü ben bu işi yapıyorum ve kurduğum sw paşı para ödemeyorum.Arkadşta cs firması fakat sunucuları yok bu yüzden sanırım sw kazanmak içinde böylek onuyu açmış.Herneyse bu forumda 4 elemanım var ve hepsine parasını teker teker ödedim anlaşmamıza uuyduğu için.

Şimdi sizlere soruyorum Şu ana kadar kimde hakkım kaldıysa haklarını helal etsinler.Etmiyecekler varsada isteklerini söylesinler yapayım yada paralarını geri iade ediyim.Bu forumda ne 400-500 mılyonluk alışverişler yapmışm.Ama beni suçladıkları olaylar 2.5 dolar yada 1 server.

Paypal kategorsine çok takılırım.Ve zamanında dolandırılmıştım yeni üye tarafından ve ondan sonra aklım başıma geldi ve yeni üyelik alıp büyük paypal bozduran insanları her zaman peşinden koşmuşumdur.Nice dolandırcılarıda kimsenin başı yanmadan kurtarmışdır. ( VatanTR,one,Solomon,erginfilmnette) ve ispatlarım sayesinde moderatör bi arkadaştan teşekkür mesajı aldım.Şimdi adım paypal *********** ve emek hırsızı ise bu konuları açan kişileri allaha havale ediyorum ve bu forumdan ayrılıyorum.
Herkes Hakkını Helal Etsin parası veya emeği kalan kişler varsada bana ulşasın yardımcı olayım.Bu kadar haksız onurumu kırıcı zedeleyici ve beni aşağılayıcı kelimelerle suçlayan kişiler amacına ulaştı forumdan ayrılıyorum.Umarım hakkınızda dolandırcı hırsız gibi konular açılır ve düştüğüm duruma düşersiniz.
Allah'a emanet olun.
hoşçakalın..............