İnternet piyasasına girişim yaklaşık 4 sene önce gerçekleşti uzun uzun nerelerde ne yaptığımı yazarak okuyanların canını sıkmayacağım. Bir gün Yiğit KONUR
ile bir konuda anlaştık çeşitli sitelerine resim girdim wordpress kurulumları yaptım gerçekten o zamanda hiç bir yerden kazanamayacağım parayı kazandım. Çeşitli işler
buldu. Arkadaşlarına önerdi ve SEO ile tanışıklığım o zamanlarda başladı bir kaç firmaya düzenli olarak içerik girdim istenen kelimede birinci sayfaya getirdim. Daha fazla
uzatmayacağım bu şekilde SEO ile tanıştım ve olaylara girdim.
Webloader'dan v1 scriptini alıp bilgilerimi kullanmaya başladım o zamanlar daha acemidim 4.000-5.000 hitlere kadar çıkabildim ama o zamanlar reklam fiyatları gerçekten çok
iyiydi 1k pop 3-4 TL gibi rakamlardı o zamana göre iyi para kazanmıştım daha sonra webloader scriptleri v2 v3 v4 v5 diye gitti ve buralara kadar geldik.
Danışmanlıktan bahsedecek olursak :
1.) Var olan siteniz üzerinden yapılacak veya yeni site kuracağız sizin tercihinize bağlı olarak webloader nickli kişiden script alabiliriz veya ücretsiz olan wordpress scriptini
kurabiliriz bu konularla tamamen ben ilgileneceğim kurulumlar düzenlemeler site başlıkları gibi.
2.) Sitenize çeşitli postlar atılacak videolar girilecek bunlarla da tamamen ben ilgileneceğim insanları ayarlayacağım postçular...
3.) Backlink alımı ve çeşitli link değişimleri ilede tamamen ben iglileneceğim.
4.) Sitenin günlük güncellenmesi teknik sorunlarlada ilgileneceğim.
5.) isteğe göre günlük veya haftalık olarak rapor verilecek telefon aracılığı ile sizi arayacağım ve bugün siteye neler yapıldı neler oldu nereden link alındı bilgi vereceğim.
Burada verdiğim hizmet ***** sitelerinizi iyileştirme veya bir yerlere getirme amaçlı yapılacaktır kesinlikle bu kelimede şuraya çıkaracağım demiyorum veya 50k hit alırsınız
diye birşey söylemiyorum kendi sitem gibi ilgileneceğim ve insanlardan büyük paralar almayacağım için sıcak bakacaklarına inanıyorum.
Normalde seo danışmanlığında sizden 1000-1500 tl duruma kelimeye göre bir miktar para alınır ve sizin hiç bir ilişkiniz olmaz siteyle linkler alınır postçular tutulur ve
siteniz o kelimede çıkar sonra iş biter kelimede düşebilir hizmet kalitesine göre değişiebilir ama bireysel danışmanlarda genelde daha fazla görülüyor. Benim sizden alacağım
para aylık olarak 100 TL script alımı ve backlink alımı haricinde diğer link değişimi postların girilmesi dahil olarak.
Script + domain + backlink ücreti bir kerelik : 150 TL
Ayrı olarak alınacak ücret ise : 100 TL
Toplam : 250 TL
Garanti Edilen Hit 10k+
Süre 60 Gün
Eğer ki siteniz 10k+ ulaşmaz ise 100 tl lik kısım geri ödenecektir. Backlink ücreti + domain + script ücreti bende olmayacağından dolayı 100 tl geri ödeme yapılacaktır.
Site istediğiniz hite ulaşmaz ve geri ödeme isterseniz site sizde kalacaktır.
İletişim : Günlük olarak telefon ile arayacağım isteğe göre SKYPE veya MSN olabilir.