Benim anlamadığım, neden herşeyi bir başkasıyla karşılaştırma davranışında bulunuyorsunuz? Cümleye "amacım satışı baltalamak değil ama..." şekliyle giriş yapıyorsunuz ama tüm yazdıklarınız satışı baltalamakla ilgili. Unutmamalıyız ki bir cümlede "ama" kullanılıyorsa "ama" kelimesinden öncekiler bir değer ifade etmiyordur. Ben diyorum ki aheste.com 1.000 TL 'dir. İşine gelirse alırsın, işine gelmezse almazsın. Mal benim olduğuna göre istediğim fiyatı koymakta özgür olduğumu düşünüyorum. Yoksa değil miyim ? Ayrıca yazılan bir çok cevap kurallara aykırıdır. Kurallar arasında domain sahibi istediği fiyatı koyar, ve çok pahalı, değmez buna gibi cevaplar yazmak sizin zararınıza olacaktır. Sizlere katılıyorum, fiyatlar çok yüksek gelebilir dedim, önceki cevaplarımı okursanız bir çok yanlış anlaşılma halledilmiş olunacaktır kanımca...
Sonuna kadar katılıyorum sana kardeşim. Eğer alacaksanız alırsınız almayacaksanız neden böyle yorumlar yazarsınız anlamam. İstiyorlar ki bu güzelim domainleri reg fiyatına verelim... Bunlar yetmezmiş gibi -rep kullanma haklarını da kullanıyorlar. Ki onların en doğal hakkı bu. Bi arkadaşımızın imzasında görmüştüm.
Alem +/- replerle uğraşsın. Biz paramıza bakalım