Kanuni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uludere.org Şırnak Haber Portalı | Uludere şırnak silopi cizre buraya kurdum Fakat anlamıyorum bu haberleri silemiyorum şunu düzgün ttoplayıp buraya ekleyecek bi arkadaş yokmu?
Son olarak bir kaç arkadaşa baktım çok güzel seo uygulamışlar mumkunse insanlık namına bizimle paylaşabilirlermi?
Mahmut arkadaşımız istemeyrekte olsa bu scripti bizle paylaştın allah razı olsun.
Lütfen bu scripti kuran arkadaşlar bana bunun kurulumunda biraz yardımcı olsunlar. Çok sevinirim.
Yardım edecek arkadaşa 10 k.lık siteye ücretsiz reklamını ve bende ayrıca pr3 sitedende ücretsiz link verecem. Hepinize kolay gelsin Saygılar.
İletişim msn: uludereweb@hotmail.com

arkadaşım haberleri silmek için en basit yolu veritabanına girip news haberler bölümünden silebilirsin bu kadar basit ama seo olayından anlamam işin açıkcası
ek olarak sormak istediğim birşey var
reklam bölümünü nereden ayarlayabilirim inceledim ama reklam bölümüne rastlamadım yada ben göremedim ne bileyim ..
en azından reklam bölümünün veritabanını atarsanız sevinirim ve bu script te ek olarak yapabileceklerimizi yapalım diye düşünüyorum ..