akay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) Php de kullanılabilecek intelli sense'i En Sağlam Editor Hangisidir.(Ben Notepad de yazarım muhabbeti yapacaklar yazmasın lütfen)
2)Php de Sınıf Kütüphaneleri Hangileri ve Bunlardan en kullanışlısı olarak hangisini tavsiye edersiniz.
3)Giriş Seviyesi İçin 4-4lük diye davsiye edebileceğiniz E-book yada kaynak birkitap varmı?
1- Ben phped + Dreamweaver kullanıyorum işyerimde de Rapid PHP kullanıyorum hiçbirinde de sıkıntı çekmiyorum hepsinin artı ve eksileri var tekbir editör ile çalışmak php için biraz sıkıntı gibi geliyor bana.

2) Şahsım edina konuşacak olursam php'yi süper biliyor sayılmam ama herhangi bir firemawork'e bağlı kalmak bana yanlış geliyor. Sdemirkeser'in de dediği gibi biraz ili ilerletip iyica php'yi kaptıktan sonra kendi. binanın kabasını kendin yap derim...

3) Kitap olarakve video ders olarak benim şimdiye kadar okuduğum ve izlediklerim
  • ilk oalrak bana çok büyük katksıı olan tukekip.com'un hazırladığı Video eğitimleri,
  • İkincisi Programlama mantığı
  • ve başucu php kitabım olan A'dan Z'ye php tavsiye ederim
Şimdiden başarılar dilerim.

Son bir not ise bu tarz konuların sabit mesajcılarına olacak,
Ne zaman böyle bir yardım fikir berme konusu açılsa birileri çıkıp "notepad en iyisi", "ben notepad kullanıyorum", Notepad ile bilmemne yapabilirim" diyenler çıkıyor, Ben kişilere çok acemi ama kendisini birşeyler biliyormuş gibi göstermek istiyor gözü ile baıyorum...
İstisnalar elbette oalcaktır ama genel olarak bu gözle bakıyorum...

Notepad ile facebook yazabilirim diyen arkadaşda biraz fazla sallamışsın gibi geliyor bana ama yazabiliyorsan da helal olsun ne diyeyim