Herkese merhaba arkadaşlar,

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, umarım herkes bu tarz sosyal dayanışma oluşumlarına gerekli desteği verir.

SMS ile bagış yapılıyor lakin, benimde bağış yaptığınızı görmem lazım
( Güvensizlik olarak algılamayın ama, hemen hemen herkesin online bankacılıgı var, sms tutarı kadar bağış yapmanız bile yeterli + dekontunuzu özel mesaj ile göndererek)

Bende hemen ( bu haftalık silver sectim, ilk oldugu icin tepkileri tahmin etmekte zorlandım ) onaylıyorum üyeliğinizi, paypaldan r10.net'e üyelik ücreti göndererek.

İlgilenen arkadaşlara can'ı gönülden teşekkür ederim.

Not : bayan değilim, yalnış anlaşılma olmasın. Aranızda bulunan genç bir arkadaşınızım sadece.



Evet bana göre bedava, herhangi bir kazancım olmuyor malesef. Istediğiniz kadar - rep verebilirsiniz.
Umarım o yardım edilenlerin durumuna düşmezsiniz bir gün, cebinizden çıkacak 5 TL'nin lafını yapıyor olduğunuza göre, bir ücretsiz üyelik ben size alayım 5 TL size yardım ederek.