Kendi mesajımı editliyorum, önceden teşekkür etmiştim fakat düşündükten sonra sizin mesajın da bana ilginç geldiğini söylemem gerekiyor.
Buna satışı baltalamak denir, neden mi?
Ben benim mesajda
24 saat "içinde" link eklenir diyorum, yani biri sabah ödeme yapar, ben evde değilimdir dışardayımdır o olur bu olur, akşam eve geç gelirim işden uykum vardır uyurum ertesi güne kalır, böyle bir durumda meraklanma olmaması açısından ben 24 saat limit koydum,
24 saat "içinde" dedim, sizin cümle ise
Böylesine güvensiz bir ortamda ve güvensiz bir iş için ödeme yapıldıktan 24 saat sonra link eklenilecektir demeniz ilginç.
24 saat "içinde" ile 24 saat "sonra" - siyahla beyaz gibi farklı olaylar, adım sanım belli, isteyen pm atar öğrenir, telefonumu da veririm problem değil, yani şurda domaine değil de farklı konulara takılıyorsunuz.
Onca para veriliyor abuk subuk pr5 domainlere 1 hafta sonra hepsinin pr düşüyor, ben haftalarca uğraştım bunları almak için araştırdım ettim, backlinkleri 100 kere kontrol ettim, hatta sahipleri ile konuştum, siz 24 saat "sonra" eklemek ilginç diyor, ve bu şekilde satış yapmanız "mümkün değil" diyorsunuz. Onu okuyan adam zaten alacaksa da vazgeçer, benim satmaktan vazgeçtiğim gibi
Satış İptal arkadaşlar, görüştüğüm oldugum arkadaş linkini alacaktır