superkedi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sorunsuz makinelerde sorunsuz hizmet tavsiye ederim okan beyle 1 yılda fazla çalışıyoruz sorun yaşamadım başarılarının devamını dilerim
EuDownload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
okan iyidir güzel insandır, zamanında baya alışverişimiz oldu herkese tavsiye ederim gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

EyberBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son paket için gerçekten şaşırdım.Fakat sitenizi test ettim gerçekten hız konusunda çok iyi görünüyor.
Hosting sunucumuz Xeon3210 CPU-4Gb Ram-1000GB HDD konfigurasyonuna sahiptir.Şuan için herhangi bir sıkıntı olmamaktadır.

berksehost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım 25Gb yazıcaktı. Hayırlı satışlar...
Hayır Berk.250GB doğrudur.Bu konu hakkında bazı projelerimiz var.Bu yüzden 5 stok çıkartıp satışa çıkartmayı düşündük.DTKMP-4 stoklar E4600 CPU 2GB Ram 1000GB HDD özelliğine sahip, sunucudan verilmektedir.Bu sunucuda sadece bu paket kullanılmaktadır.

yazoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Host Sitesiyle Hiz Konusunda Bir Kaniya varilamas Dbsi sismis ve hiti yogun sitede belli olur..Kaldirirsa Super Demektir...

Hayirli Satislar Dilerim..
Kendi sitemiz, kendimize ait özel bir sunucuda barınmaktadır.Hosting sunucumuzda olası yavaşlama durumunda gerekli yükseltmeler yapılır.İlerleyen günlerde Litespeed kurularak, hızlanmaya katkı sağlayacaktır.

videolarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DTKMP-4

Server'ı Nerede Acaba ?
Şuan için hosting hizmetlerimiz Leaseweb üzerinden verilmektedir.Kısa süre içerisinde alternatif olarak Almanya Netdirekt sunucumuzuda hazırlamayı düşünüyoruz.