ınternete ara verdıkten sonra r10 a tekrar takılmaya basladım.zamanında bırakma amacımı unutmuş olmalıyım ki bugunlerde tekrar bırakmakla yüzyüzeyim.sanal alemi çok iyi biliyoruz.hergun yenı bır sikayetim var mesajıyla karsılasıyoruz.delikanlılık msn konuslamalarını prtscn etmekmidir?babaya şikayet gibi gelip r10 a şikayet etmekmidir? içim hakikaten çok dolu bu konuda biri gelir hostıng onerısı ıster hostıngcıler saldırır.ama adam "öneri" ister.biri tasarım ıster "anlamadıgı halde emek çeker yayınlar" dıgerı "aaa bu çalıntı ***" der azda olsa emeği harcar.yemekteyiz programınının r10 sürümü sanki.

saygınlar vardır saygınsızlar vardır halbuki gercek hayata baksan "ne insanlar gördüm itradersiz,ne itraderler gördüm insansızdır."
birbirimizi kandırıyoruz sanki.halbuki hepimiz ne mal oldugumuzu bilyoruz.

msn konusmasında "kardeşim" "bak abicim" diyen "print screen ci " ve asabı bozulmuş sikayet edilecek adamın kim oldugunu bılıyoruz.

istisnalar elbette var.insana değer veren adam yerıne koyan babayiğitler elbette var onlara saygımız sonsuz.
kimimiz itrader e göre adam seçiyoruz kimimiz yapılacak kıyağa göre.(itrader olayı için ;bakıyoruz adamda 200 itrader var direk "BABAAA" diyoruz)peki bu neden boyle olmak zorunda.sanalda delikanlılık yokmu?
hakıkaten çok doldum.