Geçen yıl aldığım reseller zoom hesabımı 4-5 ay kullanıp ondan sonra kullanmadım,ödeme yapmadım.hesap suspend olmuştu.geçenlerde maillere bakarken hosting zoom'dan bir ödeme bildirimi maili gelmiş.aylardır bir mail vs. gelmemişti bende ödeme yapmayınca hesabı kapattılar zannettim.mail gelince kuşkulandım aylar sonra sistemlerine girdim.
köşede 29$ ödemem olduğu yazıyordu.neye dayanarak yazdığını anlayamadım.
Daha sonra payment history den ödeme geçmişine baktım.geçmişteki ödemelerin hepsi yapılmış(kullandığım zamanlar).kullanmadıktan sonraki ilk ay yatmamış sonra hesap suspend olmuş.sonra bir baktım 16.06.2009 da kafasından bir ödeme bildirimi koymuşlar.halbuki bir baktım ne account kalmış ne birşey.hosting accountunuda silmişler.
İstedikleri parada da bir mantıksızlık var şimdi; ödemediğim ilk ay + 1 yıl sonra kafalarından girdikleri ay = yaklaşık 20$ olur.29 istiyorlar.
Ne yapmayalım? hosting hesabı yok sadece bir destek sistemine giriş var.yaklaşık 5-6 aydır kullanmıyorum.kafalarından bu aya ödeme bildirimi girmişler.
Ödemem mi lazım?Ödemezsem ne gibi sonuçlar doğar?Onlara anlattım ama pek tatmin edici bir cevap gelmedi.billing departmanına ileteceklerini falan yazdılar.yarın tekrar mail atacam.
-pek zannetmiyorum ama- bu tarz bir olaya rastlayan var mı?